Gempar!! Vellfire Nabil kena curi

KERETA Toyota Vellfire milik pelawak Nabil Ahmad, 34, hilang dipercayai dicuri di Damansara, hari ini.

Loading...

Pengacara Gegar Vaganza 4 (GV4), Nabil Ahmad, 34, memberitahu bahawa kereta miliknya jenis Toyota Vellfire berwarna putih hilang selepas menghadiri sebuah acara di sekolah anaknya di Damansara, di sini hari ini.

Loading...

Berkata kepada Utusan Online, anak kelahiran Mambau, Negeri Sembilan itu masih terkejut dengan kejadian yang menimpanya, namun reda dan menganggap sebagai ujian.

Nabil menyedari kehilangan kereta itu selepas tamat acara di sekolah anaknya.

“Saya sangka tersalah letak tapi selepas puas mencari, baru sedar ia dicuri,” katanya.

Nabil meletak kereta itu di depan sekolah pada 1 tengah hari dan apabila keluar pada 2.30 petang mendapati kereta itu sudah tiada.

Nabil yang menghadiri acara itu bersama isteri dan anaknya, terpaksa pulang ke rumah dengan kenderaan polis selepas membuat laporan di Balai Polis Taman Tun Dr Ismail (TTDI), di sini.

Tambah Nabil, dia berharap dapat menemukan semula dengan kenderaan kesayangan jenis MPV itu.

Namun, Nabil terpaksa melupakan seketika perkara itu kerana perlu mengacara program realiti Gegar Vaganza musim keempat (GV4) yang disiarkan secara langsung malam ini.

Ini kejadian kedua menimpanya kerana pada 2013, kereta Mitsubishi Lancer miliknya dipecah masuk ketika dia dan isteri sedang makan malam di sebuah restoran di Sungai Buloh.

Kesian.Semoga Nabil Bertabah.

Sumber: Harian Metro

Loading...