Ozlyn Isteri Johan buat muka nak Muntah semasa Emma Maembong salam cium tangan Kamal Adli

Ozlyn Isteri Johan buat muka nak Muntah semasa Emma Maembong salam cium tangan Kamal Adli

Ringkasan Video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Loading...

Kontroversi yang dilalui pelakon Kamal Adli mengenai hubungan cintanya dengan Emma Maembong mampu menjadi pengubat hati apabila dia diumumkan menjuarai pertandingan Super Spontan Superstar edisi 2017 pada malam Jumaat.

Kemenangan tersebut membolehkan Kamal, 31, membawa pulang hadiah wang tunai RM100,000 berserta trofi.

Loading...

Naib Johan pula milik Fad sekali gus melayakkan pelawak itu memenangi wang tunai RM50,000 manakala tempat ketiga pula diterima Mohd Nasir Hamzah atau Achey yang mendapat RM25,000.

Sumber: Mstar

PELAKON Kamal Adli meminta semua pihak agar tidak menyalahkan teman wanitanya, aktres Emma Maembong yang mengeluarkan kenyataan mengenai hubungan mereka putus.

Sebelum ini, Emma membuat kenyataan mengenai hubungan cinta mereka telah bernoktah kerana kontroversi yang berlaku antara Kamal Adli dan pelakon berdarah kacukan, Zahirah Macwilson.

“Saya tahu dia mengeluarkan kenyataan tersebut ketika sedang marah. Saya ber harap semua pihak tidak marah dan men yalahkan Emma.

“Apa yang berlaku antara kami inI merupakan khilaf saya sendiri. Sekali lagi, saya ingin memohon maaf secara terbuka kepada Emma serta berharap agar semua orang faham keadaan kami dan tidak menyalahkan Emma. Wow

Sumber: dharian

Loading...